When you unremember, the emptiness goes straight to your chest.

Nu cred sa fi experimentat vreodata culoarea presului. Sau textura lui. Te desprind de torace si te arunc pe pat. Te plimb prin incaperi. Vara e cald, iarna e frig. Normalitati. Tremuri cand te dezbrac. Desi sunt luni de cand imi lipesc pielea de a ta. Ne iubim transparent. De fapt eu te iubesc…si stau si zac ca o netrebnica pe marginea patului si imi tavalesc buzele imbibate cu stropi de alcool pe pieptul tau. Imi incovoiez spatele si-ti cersesc iubirea pentru ultima data. De data asta o sa renunt. Din gesturi perfide si aroganta, se nasc monstri.

Spune-mi ca ma cunosti. Reactiile-mi sunt rezultatul interactiunii. Dar nu despre asta e vorba. Vartejul unui mal de siecle populat de succesiunea de puncte de pe sarma tu-eu. Dar nici despre asta nu e vorba. Normalitati. Despre spectrul lucrurilor obisnuite care ma descompun. Despre lucrurile pe care nu le intelegi pentru ca nu ai cautat sa le cunosti.

Creioanele se ascut singure si cauta sa-si lipeasca mina pe orice perete nepopulat cu sfidari jignitoare, rezultatele limbajului colocvial limitat. Tigarile se usuca in plamani. Stai si privesti. Clipesti ocazional pe marginea patului ravasit de propria-mi respiratie. Nu simt nevoia sa-ti confirm ca ma regasesc in normalitati. Nu simt nevoia sa raspund nomenclaturii imaginare. Nu simt nevoia sa ma pierd in peisajul general. Nu reprim nimic, iar esenta mea e ceea ce ma defineste si implicit diferenteaza de tine. Eu nu o sa pot sa-mi expun nuditatea, desi ma descopar de haine. Pielea doar intermediaza.

Cartierele se pierd in lumina difuza a felinarelor, catedralele ascund iubiri interzise de zeitati profane. Pe colturi de catedrale stau aruncate chipurile noastre. Le pierdem acolo…le suspendam pe sarma imaginara a calendarului gregorian. Maturam noaptea cu aceeasi pasi sfasiati, sireturi ce se lovesc subtil de trotuar, mizeria gandurilor prea putin clare. Mirosul de toamna imi afunda narile. Asimilez. Dincolo, dimensiunea abjecta a normalitatii.

If you think love has been created between sheets, you’re wrong.

 

 


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.