tautologic vorbind:start again and start again and start again

azi m-am trezit prost. zilele astea curg infernal de greu si se preling  reckless si randomn…si nu-mi place. emanciparea asta fictiva a lumii ma deranjeaza. am calcat in vreo 3 guri de balta azi. in una am calcat in timp ce-mi beam cafeaua, fugind pe strada. acum, la a doua, stau cu caciula si ochelarii de soare pe nas. mentionez ca afara sta sa ploua.  am o tona de lucruri de facut.  in principiu lucruri nefinalizate ieri. sunt propria-mi restanta. ma suspend si ma balansez. banal, banal, banal!  totul e o succesiune de situatii banale. ma simt prost azi.

sufocati, sufocanti, pustiim in incercarea de a ne recladi ca oameni vitruvieni. repeta ca nu exista pustiu. exista doar incapacitatea noastra de a umple golul in care traim…


One thought on “tautologic vorbind:start again and start again and start again

  1. nu prea te ajută cu nimic, nu, dacă-ţi spun că viaţa e frumoasă…? chiar îţi vine să râzi… eu când mă scol tristă caut repede ceva care să mă ajute, nu mă las pradă furiei. mie îmi place ideea celor de la metrou: tv cu camera ascunsă. oamenii stressaţi încep să zâmbească, se simt mai bine – ar fi super dacă ar avea influenţă şi asupra relaţiei cu ceilalţi că, deşi zâmbesc la ecran, dacă se loveşte cineva de ei, îl izbesc în zid. dar ideea e bună – un zâmbet de dimineaţă trebuie stimulat, că nu e nimeni binevoitor să-l ofere.
    de ce? e o altă problemă…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.