Wednesday selfs

dear you,

stiu ca vrei castane, soare gripat si patura de frunze pe alei. vrei toamna, asa cam cum o descriam prin clasa a 3-a, cand ne invata doamna sa scriem compuneri..stii tu, toamna aia de Strasbourg, din pozele trimise de Tibi!

inceputul asta de an universitar m-a prins in mijlocul agitatiei cosmice. m-am trezit in dimineata, am dat valul de cearceaf la o parte si mi-am desurubat lumea. aia cu care eram eu familiara si pe care o tineam alaturi la cafeaua de dimineata. m-am plimbat pe strazile Bucurestiului zilele astea, printre betoane, librarii, sex-shop-uri si cafenele, m-am incadrat pe scara celor care muncesc ordonat si responsabil, zambesc mult, dezinvolt si ma uit la “Eat, Pray, Love“, adormind tarziu in dimineata.  marturisesc,  n-am reusit sa vad finalul..

ocazional, ma cuibaresc pe canapele cu tapiterie vintage, prin vreo cafenea si-mi permit sa visez liber…ce-mi place ritmul asta hectic, imi spun!  imi fac planuri de viitor in timp ce rasfoiesc carti si reviste, imi dezordonez gandurile, ascult jazzy soft sounds pe-un background cu lumina difuza , ma trezesc cu cafea si croissant. iubesc, da iubesc  lucruri marunte si specifice si da, imi place sa tremur seara la 8, cand ies de la birou. my life is eventually slowly structuring the way i like it…

dear, i love the sound of the autumn leafs crushing under our feet, i love the game our hands have learned to play, the way you stare at the nailpolish like something’s wrong and how the pages of an old book turn by themselves.

 


2 thoughts on “Wednesday selfs

  1. Totu-a fost minunat pana-am aflat ca iesi de la birou. Asadar ca esti intr-un birou cateva ore pe zi.

    Dar altceva voiam sa-ntreb: ai vazut si pasii verzi de pe trotuarele din Romana? Cred c-am trecut pe langa aceleasi sex-shop-uri.
    Cat de imbucurator poate fi?

  2. sunt si la birou… sa spun “unfortunately” ar fi prea obraznic din partea mea..pentru ca imi cam place. am ceai adus din londra acolo si un view minunat peste piata operei din tm.
    cliseu dinamic bucurestiul asta, am vazut si talpile..sunt si la universitate, nu?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.