ceva nu e bine. criza insipidă

i did my best, trying to stare at things, doing something else…probabil ca sunt un om nesănătos la cap…  susţin în continuare că scrisul nu e benefic…dar banuiesc că nici morfina nu e tocmai cel mai sănătos lucru şi totuşi bolnavul are parte de nirvanisme datorită ei..şi  moare fericit (cu şanse mari ca piciorul lui să ajungă ulterior pârghie pentru geamul de la demisolul facultăţii de medicină, timişoara…dar asta e altă poveste). cam aşa e şi cu scrisul. o să înfig ace, broşe, pişcături de tânţari şi alte cele sub tricotul ăsta de piele şi am să continui. să explic şi de ce.

1. mă tensionez şi mă crispez inexplicabil şi încep să atac oamenii verbal. writing is better, you can avoid those kind of situations.

2. continui să găsesc lucruri pe care simt nevoia să le împărtăşesc.

3. blogul ăsta are suficiente vizite şi “cu uşile închise” ( şopteşte sartre în timp ce mestecă un sandwich cu şuncă, gâdilat de furca aia înfierată de lângă cazanul cu smoală).

4. sunt foarte ” prima decizie e aia tâmpită. a doua e  abominabil de tâmpită, prima era aia bună! ” ca apoi să mă deprim vreo 3 luni, anexând adjective sterpe fiindului meu finit şi bombardându-mi singură mintea asta domino like cu întrebarea “existenţială” prin excelenţă DE CE ( iau eu cele mai tâmpite decizii)- un flagel din ăsta masiv de nesiguranţă îmi populează existenţa de câteva luni…şi mă însoţeşte în fiece demers al meu. holy lack of decision! i think it’s the weather hun sau într-o manieră ceva mai profundă, lipsită de umor britanic inexplicabil, dar digerabil, un tip aparte de absurd, the insipid crisis cum îmi place mie să-l alint:    “Daca in anumite situatii un om raspunde” la nimic” cand este intrebat la ce se gandeste si acest raspuns este absolut sincer, daca exprima acea stare ciudata a sufletului cand vidul devine elocvent, cand iadul gesturilor cotidiene s-a rupt, cand inima cauta zadarnic veriga pierduta, el reprezinta primul semn al absurditatii.” şi-am dat şi eu cu capul de tejgheaua asta.  ştiu, de departe nu sunt singura!

extaziaţi, we have to move forward. the  old school crap- ignorance is bliss- is just a matter of perspective. just like everything else.


3 thoughts on “ceva nu e bine. criza insipidă

  1. Şi deci, nu te-ai putut abţine de la drogul scrierii 🙂 Cred că o supradoză (*aka scris o carte*) te va lăcui..pentru o perioadă.

    Dar nu cred că există “decizii tâmpite”, doar decizii, iar acestea te duc pe căi..subiective. Dacă le priveşti ca fiind “greşite”, mai ia o decizie.

    *** Introduciiing…”The Decision Game” ! În acest joc fiecare are posibilitate de a lua o decizie. În funcţie de perceperea fiecăruia a realităţilor înconjurătoare, deciziile îi pot duce pe căi..subiective. Aşa că fiecare va mai lua o decizie! Distracţie la fiecare aruncare de decizie.
    “The Decision Game”! În noua variantă se poate juca şi cu necunoscuţi. Ia-l acum! Doar 0,00 RON. Durează o viaţă! ***

  2. “decision game” e off topic
    iar o decizie pusa intr-un context nefavorabil= decizie proasta…se intampla ca o persoana sa aiba intoleranta la ciuperci. in cazul in care mananca asa ceva, moare. un astfel de individ nu mai are o a doua decizie…numai daca se numeste SuperMario.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.