impact marketing school si inca ceva

trebuie sa dai rau cu capul de bordura, sa pierzi cativa prieteni, sa fii aratat cu degetul…si numai apoi poti spune onest si fara surplus de drama, ca things can get better. plec la bucuresti. azi. in cateva ore. incepe impact marketing school. and i got in! nu m-am incadrat anul asta in peisajul olimpiadelor comunicarii, dar au facut-o altii pentru mine. si ma bucur sincer si fara pic de resentiment. totally detached.

Few details about this project:

marketing-school

Impact Marketing  School, organizat de Voluntari pentru Idei si Proiecte (VIP) desfasoara in perioada 4-9 mai, la Bucuresti. Anul acesta, compania partenera este Fabryo, prin brand-ul Savana. 

Impact Marketing School este prima scoala de marketing la nivel national, care de-a lungul celor sapte editii i-a ajutat pe studentii si masteranzii de la facultatile de profil din tara sa-si valorifice cunostintele dobandite in mediul academic, prin studiile de caz reale din cadrul unor companii precum: Orange, Coca-Cola, Procter&Gamble, Rompetrol, McCann Erickson, Granini sau InBev.
Anul acesta este randul companiei Fabryo, prin intermediul brand-ului Savana sa contribuie la formarea acestor tineri. Concret, pe parcursul unei saptamani, participantii vor lua parte la workshop-uri si training-uri pe probleme de marketing, urmand ca in final sa realizeze o campanie de marketing integrata pe baza unui brief pentru brand-ul Savana. 
Pe langa pregatirea profesionala a participantilor, Impact incurajeaza si dezvoltarea personala a acestora, de aceea pe langa training-urile specifice, exista in program si training-uri pe teme precum leadership, presentation skills sau public speaking. 

“Pentru noi este important sa continuam traditia primei scoli de marketing la nivel national si sa le oferim studentilor cu potential, creativi si care nu se multumesc cu ceea ce invata la facultate, posibilitatea de a lua contact cu specialistii din domeniul marketing-ului si de a inlocui pentru o saptamana, departamentul de marketing al unei companii mari”, Mihai Prisacariu, Project Manager Impact .


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.