6 thoughts on “by night

  1. Nu exista plimbari mai benefice decat cele nocturne. Se spune, nu exista poezii mai bine scrise decat cele de dupa miezul noptii. Cu toate ca… nu-mi pot aduce aminte cand am facut asta pentru ultima data..merci pt aprecieri.:)

  2. nu stiu ce sa spun de poezia scrisa dupa miezul noptii. nu cred sa fie o regula generala…la fel de bine se poate spune ca cele mai profunde lucruri se scriu in urma unei deceptii in dragoste. sunt doar speculatii. ce-i drept…recunosc, noaptea “eul-mine” e programat sa functioneze altfel, little less skindeep…p.s. pentru putin; any time! multa inspiratie iti doresc:)

  3. Stii c-ai avut dreptate? De luni pana acum am nu mai putin de 4 poeme scrise, iar fenomenul asta nu s-a mai intamplat niciodata. Niciodata nu am scris doua intr-o singura zi, de exemplu. Deci au si ele (deceptiile) avantajele lor. Ca sa vezi :|.

    [ps: ai schimbat teema:”>]

  4. inspiratia cred ca sta zilele astea la masa cu deceptia. i hear they get wasted together. ma bucur ca e loc de creativitate in spatiul asta imbacsit:)

    in ceea ce priveste tema. da, e noua filosofie. less is more. glumesc, sunt eu in punctul ala de cautare..probabil deja te-ai obisnuit. ma-ndoiesc sa gasesc putin echilibru. let me know where can be bought. ( exista vreun magazin unde vind astia echilibru?:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.