this strange (d)effect

uan. tu. fri. azi sunt pe fuga. si ieri am fost. jogging de efect. pentru inca o saptamana. hrana pentru o constiinta masochista. bolboroseste ca ii place agitatia. poate de aia a iubit bucurestiul. n-am timp sa-mi deplang gesturile captusite cu “inner issues”, astea zboara caraghios ca-ntr-o poveste. din aia imaginata. niciodata ajunsa pe hartie sau spusa prin metoda old school also known as “viu grai”.  

fire exit intr-un cinematografic oarecare. nu il pot cuprinde in cuvinte, sunt hasurata, neinspirata…ambele. ce vrei tu. chiar nu conteaza intr-un cinematograf oarecare. nu degeaba e oarecare, ci tocmai degeaba e oarecare. venim, vorbim, mintim, plictisim, iubim, murim. cam asta e ciclul cu ritm si rima. un tumultos si neinspirat dar oferit de cineva, nu se stie de cine, nu se stie nici de ce.  a se intelege”dar” in dublu sens:  cadou si inceputul unei argumentari/ justificari. sweet language. cu varii interpretari si trimiteri.  

am avut o revelatie privind my future job. it includes even unicorns, coca-cola  si becuri.  cam tot ceea ce poti cuprinde cu mintea, intr-un limbaj pe care toti il inteleg, dupa caz  iubesc sau  dispretuiesc. and no, it’s not plain writing.  din cand in cand se foloseste si stiloul. mainly nu  pentru stabbing. doar in situatii exceptionale. isterizant de exceptionale. sa formulam asa: cineva iti fura ideea si obtine pe ea vreo jumatate de milion de dolari. genul ala de exceptional.  atitudinea astea peewee vine in puncte critice si  e de mare folos. asa ca te rog peewee, insista si persista.  (do not try to understand the idea of peewee, chiar si googleul e ineficient. e scornit de mine si chiar daca el exista, i-am dat un alt sens. asa ca are sens doar in contextul hasurarii existentei mele efemere).  mi-ar placea sa speculeze cineva pe jobul asta…

 

un alt post cu part time coerenta.. fire me. fire exit.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.