Aiesec University 2009

 

  au1

Aiesec University este cel mai amplu concept Aiesec Timişoara, gândit ca un proiect susceptibil, motivant şi eficient în instruirea tinerilor. Proiectul se derulează pe patru mari arii de activitate: Marketing, Resurse Umane, IT şi Antreprenoriat şi se adresează noii generaţii de tineri dornici să ia contact cu mediul corporate timişorean. Aiesec University oferă posibilitatea unei forme de învăţământ alternativ, de tip nonformal, axat pe traininguri, workshop-uri şi stagii de practică.

HR School este o structură de sine stătătoare în cadrul Aiesec University, al cărui scop este motivarea tinerilor şi îndreptarea lor spre aria de activitate a Resurselor Umane. Proiectul vizează în principal studenţi de la facultăţile de Sociologie şi Psihologie. Prin prezentul proiect se urmăreşte ridicarea nivelului calitativ al viitorilor specialişti, precum şi dobândirea unei experienţe unice şi inedite. Participanţii, în număr de 30 vor fi împărţiţi pe două nivele: avansaţi şi începători, în funcţie de experienţa lor în acest domeniu. 

Acum tu pui întrebările.  

Fii dezinvolt, învaţă să schimbi ceva în metoda convenţională de a lucra cu oamenii. Se spune ca ai nevoie doar de puţin curaj, motivaţie şi deschidere spre nou să lupţi pentru o cauză. Faci ceva în prezent…poate aşa salvezi viitorul. Se numeşte schimbare şi o sădeşti ca pe o sămânţă. Aştepţi să încolţească, să prindă rădăcini şi apoi vezi rezultatul. E de impact.  Tu eşti sămânţa. Take some time, invest in your skills. “The development of the individual will benefit both the individual and the organisation”. 

şi încă ceva…investing means movement. It’s up to you to live the movement and create the impact. e o frază veche, dar care încă mă fascinează şi în care încă mai cred…

mult succes  and let the show begin! 

Aiesec HR SCHOOL 2009


7 thoughts on “Aiesec University 2009

  1. pai postul asta e pe that other personality…the corporate one…aia dornica de afirmare profesionala;)). glumesc. fac parte din echipa de organizare a proiectului astuia. si e some promo strategy. directia mea de scris e cu totul alta:)

 1. Nu-nu :”>. Abea dupa ce am lasat comentariul mi-am dat seama ca s-ar putea sa nu ma fi facut inteles. Ma refer la tema blogului, la design, dar nu stiu daca are rost sa fac remarca asta. :p
  Ca sa vorbim despre lucruri putin mai importante, felicitari pentru blog, chiar imi place:d!

 2. Ei, oricum e atractiv, altfel de ce crezi c-as mai fi aici?:)
  In primul rand conteaza ce si cum scrii; cel putin din punctul asta de vedere, ma declar multumit.:D Tema tine pana la urma de gust..

  ps: referitor la ultima parte..wordpress ofera mii de teme, iar aici nu exagerez. ai putea face niste cautari cu google, daca simti tu ca ai nevoie de asta. promit “sa ma iau” de aspecte mai importante de-acum. 🙂

 3. multumesc. da..probabil am sa apelez la almighty google..cand am sa am o zi relaxing in care singura mea grija sa fie “my perfect wordpress theme”. uhm, cand vine ziua aia?! waiting for it..smiling and waving, smiling and waving!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.