the electric feel these days

 

 

184_by_jellocloned_raee1

*****

Când te angajezi în 30.254 de lucruri, conştientizezi: so this is how the chaos looks like. Well, first there is the agenda. Esti pierdut fara. De fapt esti pierdut si cu agenda, numai ca atunci cand esti in posesia unui obiect de tipul asta, te consolezi singur:  daca cu agenda your life got upside down cat de blacked out ar fi fara. First, i have a job. It’s a part time job, actually it’s a 2 hours job. De obicei petrec mai mult acolo dat fiind ca viata de la sediul UBB e un scenariu de film cu continuitate zilnica. O prietena,  a lucrat asta vara la Kaufland, stilul americanizat de summer job, numai cu nume nemtesc si binenteles conditii second-hand Romania 100%. Mi-a ramas in minte o fraza memorabilia: “  sunt 3 lucruri diferite: e ziua, e noaptea si e Kaufland si  nu inteleg cum dar timpul in care stau acolo nu e nici zi, nici noapte si nu stiu ce e .” Se aplica si in cazul UBB unde gravitez intre  realitate si fictiune. Ce incepe ca fiind o zi banala se transforma intr-un festin caragelian. In fiecare zi  alti protagonisti. Cata drama, cata agonie in sediul din piata Unirii.

Then there is the Apartament. Evident, nu stau singura. Si la fel de evident, lumea din jur e sursa de stres si corupe. Da, corupe! Well se intampla sa fie seara in apartamentul din Timisoara si se intampla sa se fumeze in almighty kitchen. Well, people smoke. We  don’t smoke. We SMOKE. Bucataria se  afunda intr-un cenusiu fantasmagoric,  se pierde sub un strat lichefiat de fum, in timp ce noi ne pierdem plamanii prin scrumiere…Boem. Crunt de Boem! Seara uneori contureaza pasaje cu traume irakiene. Numai ca 30 de pagini despre scenariul lugubru al incidentelor din Irak, soldate cu  sange si creiere imprastiate pe parbrizele masinilor si parinti ce duc acasa o mana ,  pentru ca atat au mai gasit din copilul lor it might be a little too much. Imi plac Palahniuk, Welsh si D. M. Thomas, dar ei sunt mult mai usor de digerat… Zilele astea am tot avut tripuri, dat fiind faptul ca am ramas singura peste weekend in Timisoara. Tripul- adorm si nu ma mai trezesc-. Moarte-cliseu. Penibila si livida.  Inceput de  paranoia.  Paranoia va atinge cote halucinante atunci cand am sa dau crezare spuselor lui Brandl care are, in timpul cursurilor de Introducere in Sistemul Mass -Media, opinii mai putin induiosatoare despre visul American decat Luther King:( The “I have a dream” period). Cu o convingere scrutatoare Brandl declara  in fata masei, adica noi studentii boboci, puzderii de chipuri inghetate, ca in Africa se consolideaza usor,usor  al treilea razboi mondial, ca e ultimul trend in materie de ciocniri violente, ca in timp ce americanii se casapesc cu arabii in orientul mijlociu, chinezii ataca Africa.

My mom calls 10 times a day. Obosesc. My boyfriend calls me girl on coffee(de la girl on crack). Conversatie telefonica: “Da”. “ Uhm, de ce raspunzi cu da la telefon”. “Sunt stresata, de fapt asa raspund tot timpul, nu numai acum, asta nu inseamna ca sunt tot timpul stresata…oricum, poti sa vorbesti putin mai tare?”, “Nu pot sa urlu la telefon, vorbesc tare”. E un alt mod de a spune: iar ai baut cafea? He’ll read this and he’ll hate me too.  Like everyone else:)

Pentru ca atunci cand sunt agitata imi complic existenta, am devenit subit, cu ajutorul lui Maru, parte dintr-un intreg numit HR school, proiect Aiesec din cadrul  Aiesec University desfasurat in primavara. O.C. events. That means logistica sort of, plus concept unde, cum se desfasoara fiecare sesiune de trainninguri, partyuri, festivitati de deschidere si inchidere, the brilliant spectacular thing that has to amaze all and create the sensation that I am a genius, a powerful individual with great potential and motivation. Alte cuvinte greu de digerat in agonia unei lumi care deja se dezintegreaza piece by piece.   Din incapatanare vreau sa ajung la Bucuresti la Olimpiadele comunicarii. Advertising si PR campaign. Diverse  companii se prezinta cu un brief. You have to complete the task and present it. If you pass the selection you go to Bucharest. We’ll pass the selection. We’re creative si definitly smart.  Like I said genius,  powerful individual, high potential. pam-pam-pam.Toate cele enumerate mai sus ma fac sa imi dau intalnire cu  latura mediocra,  agitata si hyperactiva. pentru ca atunci cand te ingropi in cele 30. 254 de lucruri e mult mai usor sa uiti. “stiu, nu se leaga…”.

And again, pentru ca se tot vorbea de acea schimbare radicala in cursul anost si atat de previzibil al umanitatii, a different dimension based on love will come,  the modification of the DNA, addition of energy and  mind clearance,  this is my recommendation to you: MGMT.

Electric Feel by MGMT


One thought on “the electric feel these days

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.