special k…

listen. nu mă trezesc dimineaţa ca să fiu atentă la toate mesajele senseless si stupid, care imi vorbesc despre “asteptarea in van”. nu, pentru asta ma trezesc in jurul orei 2 din noapte…e mai interesant sa am atunci remuscari, pentru ca e o ora deosesbit de interesanta, nu? da, atunci trebuie sa fie interesant si naucitor ca o piatra ce tasneste din prastia unui copil de 7 ani si te loveste direct in cap. ba nu, make it in the eye, pentru ca si imaginea devine dintr-o data fucking blurry.

158__by_fratolcay2

s-a dus dracului oportunitatea mea de a dormi “legal”, fara sa ma prabusesc sub moloz si praf nocturn…si asta e o pedeapsa, stiu! pentru ca aseara am ales sa nu ma mai gandesc la nimic. fucking lucky bastard me, nu? am stat lipita cu capul de televizor, de parca asteptam ca cineva sa ma injecteze intravenos…sau sa ma scalpeze and just pour there, the information…precious Information! am ales sa vad un film interesant intr-o seara in care eu nu eram interesanta. si cred ca e genul de combinatie norocoasa. just watch the silence of the lambs on the edge of dispair and then you can also try some placebo… apoi pregateste-ti patul si te culca. oricum deja te deranjeaza ceva. doar ai vazut filmul nepotrivit. de fapt , era ziua in care pentru tine se defectase rasaritul. tu erai nepotrivit. filmul nu avea nimic. era perfect! era inevitabil sa nu termini ziua in aceeasi stare de disconfort. apoi trezeste-te la ora 2 cu un mesaj despre cum e “sa astepti in van”. apoi ti se spune noapte buna.oricum nu poti face nimic. pentru ca telefonul are nevoie de bani sa-i inghita. si tu nu ai acum bani. asa ca noapte buna! si adormi cu acelasi tip de idei… sunt genul de idei pe care nu merita sa le sacrifici:) lumea nu e pregatita pentru ele.

ma gandeam din nou la un inceput de vara. zilele trecute ma lovisem de oameni, eram parte dintr-o mascarada cu paiate de ocazie, un joc ludic, cu evenimente ce se derulau diferit doar pentru mine. ma gandeam ca sunt iar intr-un film din ala, tipul de film-vis, cand ai impresia ca oricum tu nu ai cum sa mori, pentru ca esti personajul principal si tine de tine sa termini actiunea intr-o maniera energica, de happy end. anyways daca ai sa mori you’ll be the greatest hero this world has experienced! asa ca there’s no loss. da..revenind la timp. unul era al meu, un timp incetinit pe care incercam sa mi-l explic si altul al lor. Timpul lor era unul ce se grabea sa epuizeze.probabil daca evenimentele nu s-ar fi desfasurat cu asa o repeziciune ar fi fost inghitite de ceva mai mare si inexplicabil. preferabil negru. pentru ca e genul de culoare care a avut tot felul de conotatii nefaste de-a lungul vremii, a devenit simbol pentru decadenta, contrariu absolut pentru lumina si orice variatie de culoare, “l’inconnu”, ignoranta…in general tot ceea ce provoaca omulului stari de anxietate. ma uitam la ceas si nu se intampla nimic. imagineaza-ti ca respiri sau clipesti in slow-motion. cat de confortabil poate fi? …regaseam ramasite din genul asta de discomfort, aseara. in timp ce ma uitam la silence of the lambs. apoi in timp ce ascultam cel mai memorabil Special K ever…

ellavangarde’ s song to listen:

(evident) placebo_ special k

p.s. sunt foarte curioasa de aceasta “asteptare in van”. vreau sa stiu mai multe despre ea:)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.