cafea,tutun şi religie pentru boemi…

 

smoky__by_monislawa

inspiraţia mea e una cu asfaltul. no offense, ma uit pe geam şi tot ce văd e o menstruaţie cataclismică

avusesem parte de câteva zile de londră intrată în putregaiul ăla sinistru, numai bun de dezgropat morţii sau scris poezii. cum nu fac nici una nici alta, în hăul ăsta de scurgeri lichide aş fi putut să mă exploatez la maxim, să torn cafea în mine, să mă prefac că nu am preocupări, că nu am idealuri, că tind să fiu mediocră, că pot să fiu perfidă, că încă mai pot să fiu naivă şi totul…la maxim. aş fi putut … mă gândesc tot mai serios, să renunţ la ţigări, la lucruri palpabile şi inutile, la oamenii ipocriţi ce mă înconjoară, aş fi putut chiar să răspund la telefon la fetele alea, pe care n-am de gând să le numesc ciudate, ci doar ignorante, care mă opriseră într-o zi pe stradă să mă întrebe dacă sunt credincioasă, dacă mi s-a întâmplat să cred în “profeţii zilelor noastre” sau dacă mă rog zilnic. fusesem abordată de mormoni. am realizat-o la sfârşitul conversaţiei, când mi-au înmânat “onorariul”: un pliant pe spatele căruia se făcea un fel de reclamă din asta religioasă la cartea lui Mormon. n-am făcut nimic din toate astea şi poate, nu pentru că nu aş fi putut, ci pentru că nu am simţit niciun fel de atracţie irezistibilă să nu mai amuşin fumul de ţigară, să n-o privesc contemplativ dimineaţa în paradisul ei temporal, n-am avut parte de niciun fel de revelaţie spirituală şi nici răbdare să fiu consiliată telefonic de către nişte “misionare” ce împărtăşesc tuturor câte puţin din iubirea Domnului, al căror gest de binefacere mă face să casc emancipat by the way…

mă gândesc deja la cafeaua de dimineaţă, so you can buy me with a coffee, i’m so cheap…

da, s-ar putea să mă lipesc de asfalt pentru mai multă inspiraţie….


2 thoughts on “cafea,tutun şi religie pentru boemi…

  1. inspiratia nu conteaza de unde vine, atat timp cat ajunge fara intarzieri de 10-15 minute. i like the blog, dar stii asta deja 🙂

    >>> keep on writing..MiMi Writer :p

  2. sunt atat de ofticat pt ca nu pot sa simt si eu o stare depresiva de o astfel de magnitudine. am simtit durere sfasietoare, iubire, ura, am fost chiar si atat de depresiv incat m-am reintors la dunhill dupa 4 luni geniale.
    totusi ce descrieti VOI ma depaseste. nu pot cuprinde cu mintea mea ingusta asa ceva. probabil asta e si motivul pt care sunt atat de optimist si atat de fericit – pentru ca sunt prea prost ca sa imi bat atat de mult capul cu lumea asta.

    “ignorance is bliss”

    ps in timp ce citeam mi-a venit o idee: sa merg pe strada cu fluturasi si sa incerc sa conving oamenii sa renunte la orice biserica.nu sa fie atei, dar sa ii conving ca biserica e cel mai mare partid politic din lume si ca nu se merita.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.